Снимка ПиксабейВътрешният министър обяви тревожна новина. 14 от трансплантациите в Правителствена

...
Снимка ПиксабейВътрешният министър обяви тревожна новина. 14 от трансплантациите в Правителствена
Коментари Харесай

Рашков: 14 от трансплантациите в Лозенец са извършени с груби нарушения на закона

Снимка Пиксабей

Вътрешният министър разгласи тревожна вест.  14 от трансплантациите в Правителствена болница са осъществени с груби нарушавания на закона сочат първични данни. Това съобщи вицепремиерът и вътрешният министър Бойко Рашков относно болница “Лозенец ” и замененото управление поради подозрения за противозаконни трансплантации. Днес той участва на събитие за трафика на хора, проведено от представители на ОССЕ.

“Първоначалните данни са, че би трябвало да се разпознават отговорните лица. Разследващите са в контакт с представители на Молдова, които да спомагат за установяването на лица, които са били донори в нашата страна ”, сподели Рашков, представен от БТВ.

Министърът на опазването на здравето настоя за незабавни ограничения, които да създадат в бъдеще невъзможна злоупотребата с права и гаранции, така че подреждането на чакащите ще става единствено на основата единствено и само на оценка по справедливи, интернационално признати критерии, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР